Jaki produkt jest najlepszy w Rankingu z segmentu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★? Charakterystyka modeli w zestawieniach ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★. Testy, recenzje i opinie.
Zmywarki gastronomiczne Lozamet – Ranking marzec 2023
Zestawienie TOP10 najchętniej wybieranych zmywarek gastronomicznych marki Lozamet. Ranking z bieżącą aktualizacją.
☆ Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d ☆

- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 5b76f441d403333036388148
- ID kategorii: 9892
☆ Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.20E o wielkiej sprawności posiadająca funkcję wyparzania dedykowana do mycia typu naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków oraz sztućców. Zmywarka kapturowa wyjątkowo rekomendowana jest do wielkich i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek.
Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone hydraulicznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.20 wyprodukowana jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9.
proces mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Automatyczne otwieranie komory myjącej widocznie usprawnia pracę.
Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego zastosowania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie.
W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.20 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt. Wkład do talerzy kolisty 1 szt. Wkład do kubków 1 szt.
wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. Kubek na sztućce 8 szt. Krata ochronna 1 szt. Użycie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zapewnia szybkie mycie obszernej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych.
Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie.
Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.20E o wielkiej sprawności posiadająca funkcję wyparzania dedykowana do mycia typu naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków oraz sztućców. Zmywarka kapturowa wyjątkowo rekomendowana jest do wielkich i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek.
Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone hydraulicznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.20 wyprodukowana jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9.
proces mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Automatyczne otwieranie komory myjącej widocznie usprawnia pracę.
Zaleca się zamianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego zastosowania wody w komorze przemywającej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie.
W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.20 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu myjącego kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt. Wkład do talerzy kolisty 1 szt. Wkład do kubków 1 szt.
wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. Kubek na sztućce 8 szt. Krata ochronna 1 szt. Użycie mistrzowskiej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zapewnia szybkie mycie obszernej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych.
Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie.
☆ Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.30e/d ☆

- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.30e/d
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 5b76f443d40333aa7238827f
- ID kategorii: 9892
☆ Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.30e/d - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.30E o obszernej efektywności mająca funkcję wyparzania przeznaczona do mycia rodzaju naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków, a także sztućców. Zmywarka kapturowa szczególnie sugerowana do znacznych i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek.
Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone ręcznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.30 stworzona jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9.
proces mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Ręczne otwieranie komory myjącej. Zaleca się podmianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń).
W celu bardziej sprawnego zastosowania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.30 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosz uniwersalny o wymiarach 50x50 cm 2 szt.
wkład do talerzy okrągły 1 szt. Wkład do kubków 1 szt. Wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. Kubek na sztućce 8 szt. Krata ochronna 1 szt. Użycie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj.
restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje szybkie mycie szerokiej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie.
Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.30E o obszernej efektywności mająca funkcję wyparzania przeznaczona do mycia rodzaju naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków, a także sztućców. Zmywarka kapturowa szczególnie sugerowana do znacznych i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek.
Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm zezwala na mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone ręcznie. Elektroniczny programator. Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.30 stworzona jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9.
proces mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Ręczne otwieranie komory myjącej. Zaleca się podmianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń).
W celu bardziej sprawnego zastosowania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.30 znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosz uniwersalny o wymiarach 50x50 cm 2 szt.
wkład do talerzy okrągły 1 szt. Wkład do kubków 1 szt. Wkład od kieliszków 1 szt kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt. Kubek na sztućce 8 szt. Krata ochronna 1 szt. Użycie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj.
restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje szybkie mycie szerokiej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie.
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń marki Lozamet ☆

- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Zmywarka gastronomiczna do naczyń marki Lozamet
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 63368df0b4fd338000175b37
- ID kategorii: 9892
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń marki Lozamet - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.4E/D przeznaczona do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Zaleca się wymianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej wydajnego użycia wody w komorze przemywającej niezbędne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w przypadku zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie odpowiedniej temperatury płukania. W wyposażeniu zmywarki ZK-07.4E znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze do naczyń 50x50 cm kubek na sztućce 8 szt.
☆ Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń ☆

- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 63368db1b4fd338000175251
- ID kategorii: 9892
☆ Lozamet Zmywarka gastronomiczna do naczyń - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.5E asygnowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Zaleca się wymianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli albo raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej produktywnego użycia wody w komorze przemywającej potrzebne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w przypadku zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie stosownej temperatury płukania. W wyposażeniu zmywarki ZK-07.5E znajdują się: dozownik płynu płuczącego dozownik płynu przemywającego kosze do naczyń 50x50 cm kubek na sztućce 8 szt.
★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet - gdzie i jaki produkt kupić?
Obecnie coraz więcej osób decyduje się na zakup produktu z segmentu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★ przy wykorzystaniu sklepów internetowych. Na jaki padnie ostateczny wybór i gdzie można go kupić - to zależy od przeznaczenia, ostatecznej ceny, możliwości, wyposażenia, a także opinii konsumentów na temat zarówno tych dobrych, jak i nieco gorszych propozycji z sekcji ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★.
W naszym rankingu TOP10 dla segmentu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★ opieramy się przede wszystkim na testach, doświadczeniach i opiniach konsumentów, którzy starają się wybrać możliwie jak najlepsze produkty z sekcji ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★. Zestawienia TOP6 i TOP10 przygotowane na łamach Lidercom.pl są aktualizowane na bieżąco.
★ Opinie i recenzje na temat Zmywarka gastronomiczna Lozamet
Poszczególne rankingi dotyczące grup produktów związanych z testem i recenzją w obrębie tematu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★ oparte są również na doświadczeniach i opiniach konsumentów. Zachęcamy do komentowania rankingów oraz przekazywania uwag odnośnie zestawień znajdujących się w nich najlepszych produktów, jakie zostały przygotowane na łamach publikacji ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★.
Znalazłeś dobry dla siebie produkt na łamach ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★? Podziel się swoją opinią oraz recenzją.