Jaki produkt jest najlepszy w Rankingu z segmentu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★? Charakterystyka modeli w zestawieniach ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★. Testy, recenzje i opinie.
Zmywarki gastronomiczne Lozamet – Ranking kwiecień 2024
Zestawienie TOP10 najchętniej wybieranych zmywarek gastronomicznych marki Lozamet. Ranking z bieżącą aktualizacją.
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet ☆
Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet Najniższa Cena Online- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 65dcb44a0a3d5f1349b6964e
- ID kategorii: 9892
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń zk-07.4e/d | marki Lozamet - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.4E/D dedykowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm.
Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC.
Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego wykorzystania wody w komorze przemywającej niezbędne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie.
Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w sytuacji zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie odpowiedniej temperatury płukania.
W wyposażeniu zmywarki ZK-07.4E znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu przemywającego
- kosze do naczyń 50x50 cm
- kubek na sztućce 8 szt.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W przypadku odpływu ściekowego w pomieszczeniu zamontowanego powyżej podłogi zmywarkę należy umieścić na podstawie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC.
Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego wykorzystania wody w komorze przemywającej niezbędne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie.
Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w sytuacji zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie odpowiedniej temperatury płukania.
W wyposażeniu zmywarki ZK-07.4E znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu przemywającego
- kosze do naczyń 50x50 cm
- kubek na sztućce 8 szt.
Uwaga:
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET ☆
Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET Najniższa Cena Online- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 65dca8930a3d5f6fc7b5b2f7
- ID kategorii: 9892
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa ZKU-10.30E/D | LOZAMET - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.30E o wielkiej efektywności posiadająca funkcję wyparzania przeznaczona do mycia rodzaju naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków oraz sztućców. Zmywarka kapturowa istotnie sugerowana do sporych i średnich zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone ręcznie. Elektroniczny programator.
Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.30 tworzona jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Ręczne otwieranie komory przemywającej.
Zaleca się wymianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej skutecznego użycia wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie.
W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.30 znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu myjącego
- kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt.
- wkład do talerzy kolisty 1 szt.
- wkład do kubków 1 szt.
- wkład od kieliszków 1 szt
- kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt.
- kubek na sztućce 8 szt.
- krata ochronna 1 szt.
wykorzystanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje szybkie mycie sporej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie.
Uwaga:
Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.30 tworzona jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Ręczne otwieranie komory przemywającej.
W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.30 znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu myjącego
- kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt.
- wkład do talerzy kolisty 1 szt.
- wkład do kubków 1 szt.
- wkład od kieliszków 1 szt
- kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt.
- kubek na sztućce 8 szt.
- krata ochronna 1 szt.
wykorzystanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje szybkie mycie sporej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy jednocześnie czas jak i pieniądze przez co jej zakup zwraca się w niedługim czasie.
Uwaga:
Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu fachowych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET ☆
Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET Najniższa Cena Online- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 65dc9fa53754b7fd340fd17b
- ID kategorii: 9892
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń ZK-07.5E/D | LOZAMET - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z funkcją wyparzania ZK-07.5E dedykowana do mycia szkła, talerzy i sztućców. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm.
Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC.
Zaleca się wymianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego zastosowania wody w komorze przemywającej niezbędne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie.
Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w przypadku zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie stosownej temperatury płukania.
W wyposażeniu zmywarki ZK-07.5E znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu przemywającego
- kosze do naczyń 50x50 cm
- kubek na sztućce 8 szt.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu mistrzowskich środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. W sytuacji odpływu ściekowego w pomieszczeniu zamontowanego powyżej podłogi zmywarkę należy umieścić na podstawie. Podwyższoną jakość mycia, a także ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy cykle mycia: 120, 180 i 600 s. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55-60ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC.
Zaleca się wymianę wody w komorze myjącej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego zastosowania wody w komorze przemywającej niezbędne jest opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie.
Zaleca się zasilanie zmywarki ciepłą wodą 55-60oC, w przypadku zasilania zimną wodą zmywarka nie osiągnie stosownej temperatury płukania.
W wyposażeniu zmywarki ZK-07.5E znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu przemywającego
- kosze do naczyń 50x50 cm
- kubek na sztućce 8 szt.
Uwaga:
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet ☆
Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet Najniższa Cena Online- Marka produktu: Lozamet
- Nazwa produktu: Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet
- Ilość ofert: 1
- Segment produktowy: Zmywarki i akcesoria
- ID produktu: 65dcbeffd403331139cb2469
- ID kategorii: 9892
☆ Zmywarka gastronomiczna do naczyń kapturowa zku-10.20e/d | marki Lozamet - opis i dane techniczne ☆
Pełna charakterystyka produktu - rozwiń / zwiń
Gastronomiczna zmywarka kapturowa do naczyń ZKU-10.20E o pokaźnej produktywności mająca funkcję wyparzania dedykowana do mycia typu naczyń stołowych: talerzy, szkła, kubków, a także sztućców. Zmywarka kapturowa stanowczo polecana jest do dużych i przeciętnych zakładów gastronomicznych, restauracji i stołówek. Prześwit (wysokość drzwi) 38,5 cm umożliwia mycie talerzy o maksymalnej średnicy 40 cm. Drzwi podnoszone hydraulicznie. Elektroniczny programator.
Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.20 wyprodukowana jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Samoczynne otwieranie komory przemywającej wyraźnie upraszcza pracę.
Zaleca się podmianę wody w komorze przemywającej co 20-30 cykli lub raz dziennie (zależne od stopnia zabrudzenia naczyń). W celu bardziej sprawnego zastosowania wody w komorze myjącej zaleca się opróżnienie naczyń z resztek i wstępne ich opłukanie. W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.20 znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu myjącego
- kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt.
- wkład do talerzy kolisty 1 szt.
- wkład do kubków 1 szt.
- wkład od kieliszków 1 szt
- kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt.
- kubek na sztućce 8 szt.
- krata ochronna 1 szt.
wykorzystanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje prędkie mycie sporej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie.
Uwaga:
Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
Gastronomiczna zmywarka kapturowa ZKU-10.20 wyprodukowana jest z wysokiej jakości stali kwasoodpornej 18/9. Cykl mycia z wyparzeniem trwa około 200 sekund. Mycie naczyń odbywa się w temperaturze około 55ºC, natomiast wyparzanie – w temperaturze około 90ºC. Samoczynne otwieranie komory przemywającej wyraźnie upraszcza pracę.
W wyposażeniu zmywarki kapturowej ZKU-10.20 znajdują się:
- dozownik płynu płuczącego
- dozownik płynu myjącego
- kosz uniwersalny o rozmiarach 50x50 cm 2 szt.
- wkład do talerzy kolisty 1 szt.
- wkład do kubków 1 szt.
- wkład od kieliszków 1 szt
- kosz na talerze (18 sztuk) 1 szt.
- kubek na sztućce 8 szt.
- krata ochronna 1 szt.
wykorzystanie fachowej zmywarki w lokalu gastronomicznym (tj. Restauracja, kuchnia szkolna i przedszkolna, sala weselna, pizzeria, bar itp.) zagwarantuje prędkie mycie sporej ilości naczyń, szkła i sztućców przy niewielkim zużyciu środków chemicznych. Dzięki zmywarce gastronomicznej oszczędzamy równocześnie czas jak i pieniądze poprzez co jej zakup zwraca się w krótkim czasie.
Uwaga:
Towar na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy składaniu zamówienia. Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych przeznaczonych do zmywarek przemysłowych. Odpływ wody ze zmywarki standardowo odbywa się grawitacyjnie. Podwyższoną jakość mycia i ochronę przed osadzaniem się kamienia zapewni zamontowanie uzdatniacza wody.
★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet - gdzie i jaki produkt kupić?
Obecnie coraz więcej osób decyduje się na zakup produktu z segmentu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★ przy wykorzystaniu sklepów internetowych. Na jaki padnie ostateczny wybór i gdzie można go kupić - to zależy od przeznaczenia, ostatecznej ceny, możliwości, wyposażenia, a także opinii konsumentów na temat zarówno tych dobrych, jak i nieco gorszych propozycji z sekcji ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★.
W naszym rankingu TOP10 dla segmentu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★ opieramy się przede wszystkim na testach, doświadczeniach i opiniach konsumentów, którzy starają się wybrać możliwie jak najlepsze produkty z sekcji ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★. Zestawienia TOP6 i TOP10 przygotowane na łamach Lidercom.pl są aktualizowane na bieżąco.
★ Opinie i recenzje na temat Zmywarka gastronomiczna Lozamet
Poszczególne rankingi dotyczące grup produktów związanych z testem i recenzją w obrębie tematu ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★ oparte są również na doświadczeniach i opiniach konsumentów. Zachęcamy do komentowania rankingów oraz przekazywania uwag odnośnie zestawień znajdujących się w nich najlepszych produktów, jakie zostały przygotowane na łamach publikacji ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★.
Znalazłeś dobry dla siebie produkt na łamach ★ Zmywarka gastronomiczna Lozamet ★? Podziel się swoją opinią oraz recenzją.